Blog

Opzoek naar een echte Beauty Goddess?

Live what you preach, een beter motto is er niet voor dit blog. Tegen mijn eigen klanten zeg ik altijd als jij niet je rust neemt ontneem jij je business de mogelijkheid om te groeien. In deze blog vertel ik over de schoonheidsbehandeling die voor mij echt een oplossing was.

Misschien heb je net zoals mij ook last van hooikoorts. In ieder geval was mijn huid zo geïrriteerd dat het alleen nog maar brande, jeukte en ik er niks meer op kon smeren. Gevolg was dat ik er niet alleen last van had, ik begreep ook een stuk beter dat ik al die tijd daarvoor een geluksvogel was geweest. Ik heb nooit acne gehad, mijn huid kon 9 van de 10 producten verdragen en af en toe een beauty momentje was prima.

Maar goed er moest een oplossing komen, oftewel ik moest gaan doen wat ik iedereen adviseerde, ik moest iets vinden waarbij 1 mijn huid zich weer herstelde en 2 ik ook even kon ontspannen. En ja hoor toen kwam Peggy op mijn pad, toeval bestaat wel dus. Toevallig gebruikt zij de producten van utsukusy (ja ik hoor je denken, Lientjes Beauty Corner heeft hier ook een blog over geschreven, klopt)!

Misschien heb je wel eens gehoord van Peg’s Beauty Salon. Eigenaresse Peggy Steenbergen, ondernemende mama, heeft een zeer deskundige en gezellige beautysalon opgebouwd, waarbij de klant koning is! Niet alleen werkt zij zeer professioneel, ze kijkt wat jij of nog beter jouw huid nodig heeft.

Zo was bij mij eerst een goede en diepgaande reiniging aan bod. Vervolgens werd er een heerlijk maskertje aangebracht met daaronder een crème, hierdoor kon de crème goed intrekken. De crème die ze gebruikte is Dragon Blood, een geweldige crème die zeker aan te raden is voor een gevoelige en/of geïrriteerde huid.

Tijdens dit alles werden ook mijn wenkbrauwen geëpileerd, ja ik ben een ontzettend moeilijk persoon wat betreft het epileren van wenkbrauwen. Dit was dan ook de eerste keer dat iemand mijn brow shape mocht verbeteren. Wat zeker aandacht verdient is dat Peggy een zogenoemde brow sculptor is, dat is iemand die jouw wenkbrauw optimaliseert en dus niet kaalplukt (zoals je helaas nog steeds tot de dag van vandaag ziet). Verder kregen mijn wenkbrauwen ook nog een mooi kleurtje werd mijn mini-vrouwelijke-bovenlip-snor gewaxed en Voila! Niet alleen voelde ik dat mijn huid weer ademende, mijn wenkbrauwen waren ON POINT zo zie je maar wat in eerste instantie simpel lijkt kan veel betekenen voor lijf en ziel.

Zoals zo vaak komt er aan alle goede dingen een eind, zo eindigde de massage met een schouder- en armmassage.

926a865f-108e-4123-8380-7a458edc275e.JPG(Dit was mijn huid direct na de behandeling en dit was al een echte verbetering)

Ik merkte meteen dat er iets aan mijn huid anders was na de behandeling, het resultaat voelde namelijk heel anders dan de cremepjes die ik van huisarts gekregen had. Het voelde alsof mijn huid weer ademende (hoe gek het ook mag klinken). Dus ja toen ging ik even aan de Google en bestelde maar snel die geweldige dragon blood crème! Ik heb elke avond voor het slapen gaan mijn gezicht gereinigd en vervolgens de dragon blood crème gebruikt en tot op de dag van vandaag gaat het goed met mijn huid.

Dat bedoel ik met de klant als koning, niet alleen heeft ze mijn huid gefixed, mijn brows gesculpted maar ook gezorgd voor een duurzame oplossing. Dat is het verschil, wanneer je echt passie hebt voor je vak. Ben je opzoek naar een goede schoonheidsspecialiste die echt specialist is op haar gebied, she is your woman! Website bekijken? Klik hier.

Blending het Netwerkevenement

Begin 2019 opende Forum Juridica haar deuren voor het publiek. Na een intensieve voorbereidingsfase was het dan tijd om verandering te brengen in de wereld van het recht! Bij het hebben van je eigen bedrijf is het natuurlijk niet alleen belangrijk dat je je bestaande klantenkring goed onderhoud. Het is de bedoeling dat je je netwerk ook steeds verder uitbreid. Een van de manieren om je netwerk verder uit te bereiden is door naar events te gaan. Maar ja er zijn er zoveel, hoe kies je de juiste? Moet je gaan voor een evenement waarbij zowel mannen als vrouwen aanwezig zijn, speelt leeftijdscategorie een rol, welke branches zijn voor jou relevant? Deze vragen worden per branche uiteraard anders beantwoord. Een goed voorbeeld van een laagdrempelig en only women evenement is Blending. In dit blog deel ik mijn ervaring over dit evenement.

14maart2019_Blending_voor Lekker Wijnig_door Lenn is More_00041
Location
Op 14 maart vond de tweede editie van Blending plaats, de vrouwelijke netwerkborrel van Rotterdam. De locatie was top, ondanks dat het voor mij even zoeken was in hartje Rotterdam was ik redelijk snel ter plaatse. De ruimte waarin de netwerkborrel plaatsvond was beschikbaar gesteld door hashtagsworkmode. Door de openspace setting was het eenvoudig om contacten te leggen, je stond niet hutjeopmutje, er was ruimte voor iedereen. De schitterende bloemen van Busje Bloemen gaven de ruimte nog meer flair!
14maart2019_Blending_voor Lekker Wijnig_door Lenn is More_00004
Women Only
Ja je hebt het goed gelezen, voor dit evenement waren alleen vrouwen welkom. Sorry heren, dit keer was het tijd voor de ladies! De enige heren die aanwezig waren, was Joost van Baltazar en de vriend van Amanda van Lekkerwijnig, tevens ook de organisator. Alle dames die ik gesproken heb voelden zich op hun gemak, de sfeer was goed en je kon laten zien wie je bent en waar je voor staat.

14maart2019_Blending_voor Lekker Wijnig_door Lenn is More_00029
Foodlovers & winelovers opgelet
Onder het genot van heerlijke wijnen en hapjes kletsten de meesten van ons er op los. Orginsator Amanda van Lekker wijnig had samen met Baltazar een perfecte combinatie van wijnen gemaakt, die niet alleen goed smaakten maar ook pasten bij de avond.

14maart2019_Blending_voor Lekker Wijnig_door Lenn is More_00051

Naarmate de avond vorderde, werden de wijnen van fris en sprankelend wit naar weloverwogen “karakter hebbend” rood. Daar hadden ze goed over nagedacht!

14maart2019_Blending_voor Lekker Wijnig_door Lenn is More_00005

De Meiden met Smaak hebben deze avond ook echt bewezen dat ze smaak hebben, ze hebben de heerlijkste hapjes klaargemaakt en schitterend gedrapeerd op hun borrelplanken. Ook wanneer je meer bent van vegan of vegetarische lekkernijen wordt je door de dames op je wenken bedient.

14maart2019_Blending_voor Lekker Wijnig_door Lenn is More_00009

Verder waren er ook nog twee leuke winacties! Ja we werden goed verwend! Amanda had aan een rosé een blauwe kleurstof toegevoegd. Door te proeven moesten wij raden of het ging om wit of rosé. Daarnaast kon je ook een workshop winnen bij de styliste onder ons Bernadette van Wijlen Styling.
14maart2019_Blending_voor Lekker Wijnig_door Lenn is More_00052

Deal or No deal?
Is het een evenement waar direct knalharde business deals worden afgesloten? Nee, het is echt netwerk evenement met hier en daar mogelijkheden tot samenwerking.

14maart2019_Blending_voor Lekker Wijnig_door Lenn is More_00002

Aanrader
Al met al ben ik zeer te spreken over dit evenement, het is laagdrempelig en informeel. Je kan echt laten zien wie je bent, zo gaat dat instagram profiel dat je wellicht al een tijdje volgde veel meer leven. Ondanks dat velen in onze moderne tijd online zijn vind ik dergelijke momenten zo belangrijk, op deze wijze kan men de mens achter de onderneming leren kennen. Wat neem ik mee? Niet alleen een rijkelijk gevulde goodiebag, maar ook nieuwe connecties en interessante gesprekken. Mijn complimenten aan iedereen die betrokken was bij de organisatie, super!
14maart2019_Blending_voor Lekker Wijnig_door Lenn is More_00038

Wil je meer foto’s zien van deze super leuke avond? klik dan hier! Met dank aan

-De kleurenfoto’s: Lenneke van Hassel van Lenn is More.
-De zwart-wit foto’s: Merel van den Ende.

Heb je me niet kunnen spreken tijdens het evenement, maar heb je wel interesse in Forum Juridca, je mag me altijd een berichtje sturen.

img_7553-e1551890488824

Het hooikoorts seizoen is weer geopend!

Het hooikoorts seizoen is weer goed begonnen, helaas helaas. Dit jaar merkte ik meteen dat het niet goed voelde. Op het moment dat het hooikoorts seizoen 2019 van start ging, kreeg ik uitslag op m’n gezicht, de slijmvliezen waren helemaal van slag en als kers op de taart waren m’n ogen rood en gevoelig. Voor mij staat in ieder geval een bezoekje aan de huisarts op de planning.

IMG_7407

Vorige jaar had ik ook al een blog geschreven over hooikoorts, deze remedies gebruik ik nog steeds! Maar dit jaar heb ik een nieuw product wat ik aan m’n lijstje toegevoegd! Namelijk de hooikoorts- en droge oogdruppels van Similasan. Zoals menigeen van jullie weet is Zwitserland m’n tweede thuisland, daarom was ik ook al bekend met het merk Similasan. Naast oogdruppels verkopen zij ook veel homeopathische middeltjes. Alle producten van Similasan zijn natuurlijk, dat vind ik erg fijn omdat ik van mening ben dat we al zoveel chemische middeltjes nemen, dus waarom niet eens op de natuurlijke toer.

IMG_7362

Hooikoortsdruppels

De hooikoorts druppels gebruik ik 3 maal per dag, ‘s ochtends , ‘s middags & ‘s middags 2 druppels per oog. Het fijne van deze druppels is, is dat je ze zo gemakkelijk kan doseren. De druppels zijn nagenoeg geurloos, door de eenvoudige druppel dispenser is het heel makkelijk om te druppelen. Door het handige formaat van het flesje kan je het eenvoudig meenemen onderweg. Ik vind dit een echte aanrader voor m’n hooikoorts remedie lijstje. Naast de hooikoorts druppels heb je van Similasan heb je ook de rode ogen druppels, super handig als je last hebt van rode ogen of vermoeide ogen, de druppels werken verfrissend en kun je het hele jaar gebruiken, dus ook buiten het hooikoortsseizoen. In de winter zijn druppels helemaal handig als je de hele dag binnen zit en last hebt geïrriteerde ogen door droge lucht.

IMG_7385

Manlief wilde m’n oogdruppels ook even uitproberen, daarom voor alle lenzendragers een extra handige gebruikerstip, deze druppels werken ook goed en verfrissend voor lenzendragers.

Aangezien mijn hooikoorts op meerdere fronten flink is toegenomen ga ik binnenkort alsnog naar de huisarts, maar ik ben blij om in ieder geval 1 hooikoorts probleem getackeld te hebben! Meer weten of de hooikoorts druppels of rode ogen druppels, klik hier!

Tastbare herinneringen voor altijd met Body in Beeld

Jullie hebben het vast al voorbij zien komen, mijn post over een speciaal beeld dat ik en m’n man hebben laten maken door Body In Beeld. Op 28-08-2018 zijn wij in het geregistreerd partnerschapsbootje getreden. Aangezien trouwen op de planning staat, wilden wij deze dag bescheiden vieren. Desalniettemin vonden wij dat z’n dag niet zomaar voorbij kon gaan, immers voor de wet zijn we vanaf 28-08-2018 man en vrouw! Maar wat is nou een mooie en vooral een duurzame manier om te vereeuwigen dat je je soulmate gevonden hebt? Een mooie foto aan de wand is natuurlijk schitterend, maar wij wilden graag wat tastbaars. Je ziet het wel eens voorbijkomen op social media, van die filmpjes waarbij mensen van hun geliefde, huisdier of dierbare een handenbeeld laten maken. Ondanks dat wij zeer creatief zijn, vinden wij dit werk voor een professional oftewel Body in Beeld!

003
Misschien heb je wel eens van ze gehoord, Body in Beeld, Conny en haar man Peter hebben samen dit super leuke bedrijfje opgezet! Toen hun oudste dochter ernstig ziek werd, ontstond de wens om de momenten op een tastbare wijze vast te leggen. Deze wens is uiteindelijk realiteit geworden door hun eigen zaak Body in beeld. Met heel veel passie werken zij aan de zeer unieke en professionele beelden.

004

Toen we voor onze eerste afspraak kwamen, werden we niet alleen warm welkom geheten, we hadden ook goed gesprek onder het genot van een lekkere kop thee. Vervolgens moesten we meermaals onze handen pose oefenen! We hadden de pose al helemaal bedacht, we noemen onze pose: Forever Promise.

DSC05151

Maar toen moesten we voor het “echie”, de alginaat mal werd gemaakt! We moesten enkele minuten stil staan in pose zodat het alginaat kon uitharden. Toen de mal eenmaal uitgehard was, moesten we onze handen voorzichtig eruit halen. Ik moet eerlijk bekennen de klus was snel en aangenaam geklaard. Toen kwamen we aan bij het lastige deel, het uitzoeken van de kleur van het beeld en het materiaal van het plateau. Na enig overleg waren we er uit! Vervolgens gingen Conny en haar man aan de slag de mal werd gevuld met een duurzaam hars en het beeld werd vervolgens voorzien van hun magic touch!

DSC05150

De kleurencombinatie is door Peter zelf door de jaren heen ontwikkeld. Door deze combi valt niet alleen het beeld op maar komen de kleine details helemaal tot zijn recht.

DSC05133

 

DSC05127
Enige tijd later was het tijd voor het onthulling! Wij waren erg benieuwd naar het resultaat, toen Conny ons het resultaat liet zien, waren we muisstil.

IMG_7180

Het duurde wel enkele momenten voordat we wat zeiden, we waren er helemaal stil van zo mooi vonden wij het. De details van het beeld zijn zo mooi uitgewerkt dat het net lijkt of ieder moment de handen zich kunnen openen. Het houten plateau zorgt voor ervoor dat het geheel een dynamische eyecatcher is, we zijn echt zo happy met deze tastbare herinnering en kunnen eigenlijk niet wachten op het moment dat we het beeld een schitterende plek kunnen geven in ons nieuwe huis! Dit wordt natuurlijk een erfstuk!

Ben jij op zoek naar een uniek beeld waarbij je een mooie, bijzondere of dierbare vereeuwigd? Dan is body in beeld zeker een aanrader, meer zien van hun werk? Bekijk dan snel hun website & facebookpagina.

DSC05137

Je mooiste herinneringen gedeeld met Body in Beeld!

Uitgeput: Wat te doen met een droge huid en walletjes!

Ondanks het lekkere weer nu heeft mijn huid de afgelopen tijd flink wat te verduren gehad! Niet alleen door de stress van de afgelopen tijd maar ook door het droge weer. Daarom was het hoogste tijd om mijn huid weer even een oppepper te geven, en eigenlijk niet alleen de huid maar ook de wallen aan te pakken!

IMG_7014

De aftrap van het hooikoorts seizoen is alweer geweest en zorgde ervoor dat mijn huid nog een klap te verduren had. Zoals jullie weten heb ik al eens eerder geschreven over de Viata apotheek, dit keer hadden zij ook precies wat ik zocht.

Zomer 2018

Dit keer een blog over een aantal handige producten van de online apotheek Viata. Viata is een online apotheek waarbij je 24/7 je geneesmiddelen of schoonheidsproducten kan bestellen. En als je vragen hebt kan je deze ten aller tijden stellen, dat maakt het online bestellen niet alleen eenvoudig maar ook praktisch.

Een verzachtende olie van Bio oil en een oog crème! Dat een olie mijn huid als veel goeds zou doen was mij al duidelijk, ik was erg benieuwd of de oog crème van Vichy de kleine lijntjes maar ook mijn walletjes een opknapper konden geven.

De bio-oil olie vind ik echt een aanrader, het beste effect had ik toen ik het gebruikte voor mijn droge handen, deze zijn nu weer zacht zoals het hoort. Daarnaast heeft het ook goed gewerkt op mijn voormalige brandwond. De Vichy oog crème, is een crème die ik consequent twee weken heb gebruikt voordat ik het gewenste resultaat zag. De olie ruikt heerlijk de crème daarentegen wat minder. Wanneer je oorbellen hebt kan de huid rondom je gaatjes geïrriteerd zijn bio-oil is dan echt een aanrader!

Al met al ben ik zeker tevreden! Daarnaast vind ik het echt super handig dat je online deze producten kan bestellen en dat ze zo snel in huis zijn!

IMG_7017

Design je eigen T-shirt

It’s been a while, I know! Maar ik ben terug en met meer nieuws dan ooit te voren! Zo heb ik niet alleen m’n tentamenmaand achter de rug, maar ik ben ook meteen deze maand goed begonnen door de officiële opening van mijn eigen juridisch adviesbureau, Forum Juridica !

 

 

IMG_6405

Naast student ben ik nu ook ondernemer, niet alleen spannend maar vooral super tof! Er heeft aardig wat voorbereiding in gezeten, het was dan ook wel echt een feestje toen ik afgelopen vrijdag de zaak officieel opende! In deze blog vertel ik over de producten van studentendrukwerk, zoals jullie al hebben gezien droeg ik reeds mijn Forum Juridica shirt om de officiële opening aan te kondigen!

 

 

 

 

IMG_6977

Naast alle zakelijke aspecten hoort bij een eigen bedrijf natuurlijk ook toffe bedrijfsgear! Dankzij studentendrukwerk was deze gear zo geregeld. Bij studentendrukwerk hebben ze niet alleen een super handige ontwerptool, ze denken ook echt met je mee zodat je ontwerp zo optimaal mogelijk wordt! Zo heb ik drie shirts ontworpen een met het logo van mijn bedrijf, eentje met m’n naam en eentje een echte awesome quote !

IMG_6957

Toen ik de volgende madonna quote zag, wist ik meteen, deze moet op een shirt!

“I’m tough, I’m ambitious, and I know exactly what I want. If that makes me a bitch, okay.”

 

IMG_6613

Naast dat het ontwerpen van shirts super snel ging, was de levering ook lekker vlot! Zoals je kan zien zijn het casual witte shirts ze hebben een fijne pasvorm en de stof is degelijk, ze kunnen dus ook tegen een wasbeurt! In mijn geval heb ik gekozen voor een de hierboven beschreven designs.  Echter kan je bij studentendrukwerk ieder gewenst design maken, voor iedere gelegenheid kan je een shirt ontwerpen van studentensoos tot aan promotie artikelen voor een studentondernemer!

 

 

 

IMG_6771

Zelf een kijkje nemen naar de handige ontwerptool van studenten drukwerk, klik hier!

Start 2019 goed met Slimwatches!

De kerst gaat altijd zo snel voorbij, helaas! Het is nu tijd om je voor te bereiden op oud en nieuw en natuurlijk horen daar ook weer de goede voornemens bij! Wat zijn jouw goede voornemens of doe je er niet aan? In ieder geval heb ik een aantal doelen voor 2019:

1. Lekker doorgaan met sporten

2. Mijn studie tot een mooi eind brengen.

3. Het opbouwen van mijn eigen bedrijf Forum Juridica

4. Mij minder aantrekken van al het gedoe rondom de bouw van het huis.

Zoals jullie weten ben ik een rasechte horloge lover en ben ik gek op gadgets. Daarom ben ik ook zo happy met mijn smartwatch van slimwatch, met deze gadget wordt mijn eerste doel kinderspel. Kortom ik ben helemaal overtuigd, dit is echt een te gekke musthave voor iedere lifestyle!

IMG_5878

Slimwatches

Slimwatches is een jong en hip bedrijf die door hun goed doordachte gadget ervoor zorgen dat de smartwatch markt er een echte goede concurrent erbij krijgt. Niet alleen hebben zij een goed product op de markt gebracht dat ook daadwerkelijk degelijk en deugdelijk is! De twee jonge ondernemers Jimmy & Romario waren van mening dat smart watches te duur zijn en dat daar maar eens verandering in moest komen.  Op het moment heb je een aantal basic bandjes en klokjes maar ze zijn zeker van plan om dit verder uit te breiden in de toekomst, super tof! Het ultieme goal van deze jonge ondernemers is heel Nederland te voorzien van een Slimwatch zodat iedereen letterlijk in beweging komt!  Ik moet daarnaast toevoegen dat het gebruik zo eenvoudig is, dat ik het echt wat vind voor jong en oud!

IMG_1566

 

De goede balans

Zoals je kan zien heb ik de casual variant en de sport variant, qua besturing maakt het niet echt verschil echter kan je wel een verschil merken qua behuizing en band type, maar bij een sport uitvoering is dat ook niet zo gek! Ik heb al vele smartwatches geprobeerd en ik moet zeggen dat ik meteen positief verrast was, het horloge heeft een duidelijke interface en het was meteen gebruiksklaar (wel zo handig)! De volgende functies biedt deze slimwatch:

 • Sport overzicht ( stappenteller, kcal teller, afstand meter)
 • Slaap overzicht ( uren dat je geslapen hebt, en de mate van intensiteit)
 • Meten van hartslag
 • Training overzicht ( kan gebruikt worden bij meerdere activiteiten, denk aan hardlopen, mountainbiken etc)
 • Berichtencentrum ( hier krijg je meldingen etc.)
 • Bloeddruk meten
 • Zuurstofmeter
 • Camerafunctie ( door te schudden met de pols neem je een foto)
 • Muziek speel functie
 • Overige ( instellen van helderheid en stopwatch)
 • Automatisch trilfunctie wanneer je een telefoontje krijgt

IMG_6036

Op de onderkant van het beeldscherm begeeft zich het touch gedeelte, hier kan je middels drukken/vegen het horloge bedienen. De app die bij het horloge hoort, is in een woord te beschrijven: geniaal! De app is overzichtelijk en zeer eenvoudig te gebruiken. Als je een iPhone hebt, kan je de app ook verbinden met de health app, zeer handig! Daarnaast kan je de wijzerplaat bij de casual Slimwatch ook zelf vormgeven door een afbeelding te uploaden, hoe gaaf!!

IMG_6043

IMG_6031

Het is niet alleen handig en interessant om de gehele dag je gegevens te monitoren, het is ook daadwerkelijk bruikbaar als je professioneel traint! Ook voor de amateur sporters onder ons is het zeer fijn en handig! Niet alleen meet ik mijn activiteit als ik sport, ik meet ook mijn activiteit als ik een mooie wandeling ga maken met mijn hond. Het aller handigste is de app waarop je alles kunt zien:

IMG_1677[9690]

 

Zoals je kan lezen, ben ik ontzettend enthousiast over dit merk smartwatch, het systeem werkt perfect en het is ook nog eens verkrijgbaar tegen een goede prijs, zo begin je je jaar pas echt goed! En zoals je kan zien kan ie ook tegen een spatje!

IMG_5775

 

Klik hier om de collectie te bekijken van Slimwatches!

IMG_5902

 

Jouw lievelingsplaats nu aan je wand

Het eind van het jaar komt steeds dichter bij, oh yeah! Wat heb ik weer zin in de kerst en oud & nieuw! Maar voordat het zover is, heb ik nog een aantal leuke blogs voor jullie op de planning! Zoals je weet wordt er nu druk gebouwd aan ons huis! Een eigen huis klinkt allemaal tof en dat zal het ook zijn als het eenmaal af is, maar voor nu is het een tergend langzaam proces dat veeeeeeel te laat begonnen is!

IMG_8868

Maar goed het is belangrijk om in deze tijd ondanks alle minder leuke dingen toch de lichtpuntjes te zien. En daarom zijn we lekker aan het kijken naar toffe decoratie items voor ons huisje!

IMG_5729

Zo kwam ik op dit leuke poster van place the moment! Je kan een poster van een plaats naar keuze helemaal zelf stylen! Zoals je kan zien, heb ik gekozen voor Nijmegen.

IMG_5749

De poster is goed verpakt, echter vind ik het persoonlijk fijner als die niet opgerold verzonden wordt, dit zorgt er namelijk voor dat het lastiger is om een poster mooi strak in een lijst te krijgen. Verder is de kwaliteit van het papier goed en voelt ook stevig aan.

IMG_5727

Zoals ik net al vertelde, de styling heb je helemaal zelf in de hand, je kan voor iedere plaats een prachtige poster creëren. Voor je favoriete stad, vakantie stad of een stad met een bijzondere betekenis, alles kan! Meer weten dan kan je een kijkje op hun site nemen.

IMG_5746

Be unique, be yourself met LvN

Jullie hebben het volgende item al vaak voorbij zien komen op mijn instagram! Het item is namelijk deze geweldig hippe tas van LVN (Leer van Neeltje). Bijpassend bij deze tas heb ik ook een passende ipad hoes! Zo kan deze business woman in stijl op pad, zoals je weet ben ik naast mijn studie mijn eigen bedrijfje gestart! Niet alleen super spannend maar natuurlijk ook super leuk, op het moment ben ik veel bezig met netwerken en daarbij neem ik natuurlijk deze fashionable items mee. In deze blog vertel ik jullie meer over Leer van Neeltje en natuurlijk over deze musthave!

IMG_5575

Leer van Neeltje

Leer van Neeltje is een leuk, hip en origineel bedrijf met een geweldige powervrouw aan het roer. Neeltje de eigenaresse maakt allerlei schitterende producten van leer. Naast dat zij geweldig mooie tassen ontwerpt, maakt zij ook iPad/laptop hoezen, tafel accessoires en nog veel meer!

IMG_5571

Wanneer je persoonlijke wensen hebt ten aanzien van het ontwerp of design, ben je bij haar ook zeker aan het goede adres. Zo heeft zij voor mij de ipad hoes in precies dezelfde stijl ontworpen als mijn handtas (hoe gaaf!). Ik vind het ontzettend leuk om z’n uniek fashionable item toe te kunnen voegen aan mijn fashion collectie. Het leuke is namelijk dat ieder design uniek is, het is immers handarbeid!

IMG_4620

Leer van Neeltje oftewel LvN bestaat nu bijna twee jaar. Al van jong af aan bestond de grote wens om creativiteit te combineren met ondernemen. En dat is haar zeker gelukt! Haar grootste wens is dan ook een het hebben van een atelier waarbij men niet alleen kan genieten van een heerlijke kop koffie of thee, maar ook haar collectie kan bewonderen en uiteraard kan kopen.

IMG_5220

 

Uniek en fashionable

De cognac kleur leer zorgt er niet alleen voor dat het item meteen opvalt, maar geeft ook een zeer brede mogelijkheid om het met allerlei kleuren te combineren! Zoals ik daarnet al vertelde, is alles handmade bij LvN en dat merk je niet alleen aan de uitstraling van het product maar ook aan de degelijkheid. Wanneer je de tas of hoes in de hand hebt is het materiaal niet alleen van hoge kwaliteit maar de verwerking ook. Dit zorgt ervoor dat je extra lang plezier hebt van deze items. Bij LvN heeft men ook oog voor praktische details, zo zit er in de tas een sleutelbos houder, zeer praktisch.

IMG_9137

De tas is passend voor iedere gelegenheid, tuurlijk kan ik er niet al mijn boeken voor de uni er in kwijt, maar dat mag je ook niet verwachten van een dergelijke tas (want voor al mijn boeken heb je bijna een hutkoffer nodig). Maar wat ik bedoel te zeggen, is dat de tas zowel te combineren is met een casual look als een chique look!

IMG_6070

Meer weten over leer van Neeltje neem vooral een kijkje op haar Facebook!

IMG_4644

It’s almost Christmas Time part 3 : Fotofabriek

Om deze week af te sluiten, heb ik nog een kerst cadeau tip! Als je nou meer bent van een persoonlijk cadeau, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij fotofabriek!

IMG_5639
Zoals jullie weten, heb ik al eens eerder geschreven over foto fabriek, destijds ging het over een fotoboek waar ik de mooiste herinneringen van mijn man & mij had geplaatst! Hieronder lees je hierover meer!

Het foto album van fotofabriek

Op de site van de fotofabriek kan je ervoor kiezen om het ontwerpprogramma voor het fotoboek te downloaden en zo je fotoboek samen te stellen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om via de online tool je fotoboek samen te stellen.

Ik heb gebruikt gemaakt van de online tool, deze was makkelijk te bedienen. Allereerst kies je je formaat fotoboek, en daarna kan je direct aan de slag. Wat mij betreft mogen er nog meer bewerkingstools in, zoals meerdere mogelijkheden met stamps en met achtergronden.

De oplettende lezer weet dat er één moment sowieso mist in dat boek, namelijk het moment dat mijn man en ik in het geregistreerd partnerschapsbootje zijn getreden! Meer lezen over die dag, hier vind je de blog! Ondanks dat wij ook voornemens zijn om in het huwelijksbootje te treden, vonden wij het toch een bijzonder moment, immers voor de wet ben je elkaars man en vrouw. Daarom vonden wij het een mooie idee om dit moment te laten vereeuwigen op canvas!

IMG_5596

Meer weten over fotofabriek of over hun persoonlijke producten, klik hier! Btw ze hebben nu een leuke korting op de canvas wanddeco :D!

IMG_5593

Leestips:

Be unique, be yourself met LvN

It’s almost Christmas Time part 2: Natuursieraad

It’s almost Christmas Time part 1: met Lekker Honing

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑