Blog

Een gezonde levensstijl met Herbalife

Het is weer eens tijd voor een nieuwe blog! Dit maal vertel ik over mijn ervaring met de IMG_5629producten van Herbalife! In mijn korte YouTube filmpje zie je de unboxing van mijn Herbalife producten! Dat het ontbijt een belangrijk element is om de dag te starten weten we allemaal. Helaas hebben we soms net niet genoeg tijd om een volledig en gezond ontbijt tot ons te nemen. Daarom leek het mij dan zeker ook wat om de producten van Herbalife uit te proberen! Een gezonde levensstijl heeft verschillende facetten in deze blog zal ik voornamelijk ingaan op het aspect ontbijt. Om er voor te zorgen dat ik inzicht heb op wat ik tot mij neem en mijn beweging, heb ik op mijn telefoon de Lifesum app.

Herbalife

Herbalife is van origine een Amerikaans voedingsbedrijf dat bestaat sinds 1980. Sindsdien verdiepen zij zich in het optimaliseren van voedingsproducten. Niet alleen hebben zij producten voor een uitgebalanceerd voedingspatroon, maar bieden zij ook producten om het afvallen te bevorderen en hebben zij ook producten om sporters te ondersteunen. Verder geven zij ook veel informatie over gezonde voeding en kunnen ze je ook een indicatie geven welke producten het meeste bij je passen middels hun BMI Tool.

IMG_6347[7168]

Beginnen bij het begin

Op 2 februari ben ik begonnen met de producten van Herbalife, in de video hieronder kan je zien welke producten ik uitgeprobeerd heb!

 

Mijn ervaring met de producten  van Herbalife

Shake it baby shake it : De Formule 1 Shake

Bij de shake, zoals je in de video hebt kunnen zien, heb ik gekozen voor de smaak vanille. Herbalife heeft een zeer breed scala aan smaken,  zo heb je vanille, aardbei, cappuccino en ga zo maar door. De shakes zijn te gebruiken als evenwichtige maaltijd vervanger of IMG_6350als afval shake. De shakes zijn super eenvoudig te maken, het enige wat je hoeft te is 250 ml melk en twee eetlepels shake poeder in een shake beker te doen en voilà shaken maar!

 

Ik had in het begin verwacht dat ik de shakes zonder probleem zou kunnen drinken dit viel echter tegen. Ik moest ontzettend wennen aan de structuur en de smaak. Daarom heb ik allerlei variaties uitgeprobeerd. Hieronder heb ik een aantal inspiratie recepten toegevoegd van Herbalife.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Mijn persoonlijke favoriet die ik zelf bedacht heb, is de appel mix variant. Deze variant is super makkelijk te maken. Je snijdt een appel in kleine stukjes, vervolgens voeg je de shake toe en een vleugje kaneel en blenden maar! Na een week was ik gelukkig gewend aan de shakes! Tot mijn verbazing voelde ik mij ’s ochtends fitter en dat merkte ik ook tijdens mijn hardloop ronde! Kortom ik vind de shake praktisch en voel me fitter in de ochtend!

 IMG_6351

Tea Time met lemon kruidendrank

Wat thee betreft ben ik een echte thee addict te noemen, een van mijn favorieten theetjes is dan ook lemon! Daarom heb ik ook gekozen voor de lemon thee / kruidendrank. De thee heeft een poederachtige structuur en lost van zelf op in heet water. Persoonlijk vind ik de thee te zoet, maar mijn eigen herbalife coach had een top idee, een schijfje verse citroen bijvoegen en voilà de zoetigheid is als sneeuw voor de zon verdwenen.IMG_6362

 

Verfrissende mango met aloe mango

Ik ben een grote liefhebber van fruitwater. Daarom mijn ultieme tip ten aanzien van de Herbalife producten, namelijk het mango extract mengen met bronwater! Dit vind ik een heerlijk drankje, dat je de gehele dag kunt gebruiken. Wil je het nog chiquer? Maak dit drankje helemaal chique met ijsblokjes en een takje munt!

IMG_6353

De Herbalife App

Wanneer je beslist om de producten van Herbalife aan te schaffen, is het super handig om ook de Herbalife app te downloaden! Via de app kan je:

 • contact opnemen met je Herbalife coach om je voortgang of voedingsschema te bespreken.
 • bijhouden wat je op een dag tot je neemt
 • je lichaamsgegevens ingeven (zoals gewicht en taille)

 

De voor- en nadelen

Een groot voordeel vond ik ten aanzien van de shake dat deze zeer makkelijk en snel te maken is. Vooral als ik ‘s ochtends vroeg weg moet vind ik het super fijn om snel iets klaar te hebben wat ik met een goed geweten tot me kan nemen. Ik ben enerzijds positief verrast over de producten van Herbalife en anderzijds vond ik de shake en de thee ietwat te zoet! Maar door het uittesten van verschillende shake recepten en de gouden tip van de Herbalife coach smaken beide mij nu goed!

Ben je door het lezen van dit blog geïnteresseerd geraakt in de producten van Herbalife? Via deze link kan je je eigen proefpakketje aanvragen! Wees er snel bij want op = op! GRATIS PROEFPAKKET KLIK HIER!

Advertenties

Yoga Challenge OCAYP: Van Rugklacht naar Rugkracht Deel I

Zoals jullie al konden lezen in mijn blog “shine in 2018” ga ik de yoga challenge: OCAYP (=Online Critical Alignment Yoga programma) aan met als yogadocente Irene de Vos van Yoga Ommen. Yoga is voor mij niks nieuws, ik doe yoga al van jongs af aan en heb er altijd super veel plezier aan. Maar wat is yoga eigenlijk? Belangrijk is dat yoga voor iedereen wat anders inhoudt, dit komt doordat er verschillende soorten yoga zijn. Zo zijn er yogasoorten die zich alleen richten tussen de connectie van lichaam en ziel, yoga die sport gerelateerd is, yoga die helpt bij de verbetering van lichaamshouding en ga zo maar zo verder. Yoga betekent voor mij middels bewegingen ontspannen maar ook sportief bezig zijn. Zo heb ik veel plezier aan meditatieve yoga en running yoga. Maar het yoga concept van rugklacht naar rugkracht was voor mij nieuw! Dit programma dat ik volg staat beter bekend als Critical Alignment Yoga.

 

Wat is Criticial Alignment Yoga?

Helaas is stress een dagelijkse metgezel in ons leven. Stress op de lange duur kan in extreme gevallen niet alleen leiden tot psychische problemen, maar ook tot ernstige fysieke problemen zoals rug- en of schouderproblemen. Verder kan het ook zijn dat je door letsel rug- en of schouderproblemen hebt opgelopen.  Bij Critical Alignment Yoga combineert men medisch gedachtegoed met meditatieve energie. In de kern houdt het in dat je je lichaam vrij kunt bewegen zonder spanning. Op deze wijze is het mogelijk om bepaalde rug- en schoudergedeelten te ontlasten en tegelijkertijd te bewegen/versoepelen. Deze yoga challenge bestaat uit 10 yoga lessen die je online kan volgen! Online Yoga volgen is super praktisch voor mij zo kan ik overal en te allen tijde mijn Yoga sessie beginnen!

Vooraf aan de online Yoga lessen heb ik een zeer leuke en praktische email reeks ontvangen over rugklachten. Om jullie een indruk te geven over OCAYP, heb ik hieronder een teaser video geplaatst van Irene Vos.

Wat kan het voor mij betekenen?

In mijn geval heb ik last van mijn onderrug, dit komt doordat ik circa twee jaar geleden zeer lelijk ten val ben gekomen met een schaatsuitje, en ja dit was letterlijk met alle toeters en bellen erbij. Ik werd meteen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, gelukkig bleek daar dat mijn rug niet gebroken was maar dat ik twee wervels had gekneusd. Tot mijn grote verdriet heb ik daarna een aantal maanden mij slecht kunnen bewegen. Het simpele traplopen en zitten op een stoel was voor mij een zeer grote opgave. Tot op de dag van vandaag merk ik nog steeds dat er toch iets niet helemaal lekker zit bij mijn wervels in de onderrug, dat probleem merk ik vooral als ik ’s nachts verkeerd heb gelegen in mijn bed.

 

Mijn ervaring week 1

De eerste yoga les bij een nieuwe docent is bij mij altijd een kwestie van de kat uit de boom kijken. Zo dus ook ditmaal! Voor dat ik begin met de yoga sessie zorg ik eerst dat ik kopje thee bij de hand heb en rustige muziek op heb staan. Ik creëer als het ware mijn eigen meditatieve moment vooraf! Vervolgens log ik in zodat ik de online yoga les kan volgen. Ik vond het een leuke les, met veel handige informatie.

IMG_5639[7109]

 

Vooraf werd er uitleg gegeven over de rug en over de Hara en Solar Plexus, deze vormen het zwaartepunten in het bovenlichaam. Belangrijk was hierbij dat je je bewust werd van deze spiergroepen om zo vervolgens zorgvuldiger de oefening te kunnen doen. Een sterke onderrug is de eerste stap naar een sterkere rug!

De oefeningen

 • Onderrug rol ter versoepeling van de onderrug, met deze oefening breng je de wervels weer terug in hun oorspronkelijke stand en tegelijkertijd is het een massage voor je spieren.
 • Contact tussen hara (= 3 vingers onder je navel) en solar plexus (onderkant borstbeen) , de oefening deed mij denken aan de superman oefening echter maak je in deze oefening alleen gebruik van je benen en houd je rust in armen en schouders.
 • Stoeloefening hol en bol, bewustwording waar je zitbotten zitten, door het hol of het bol maken van je rug krijg je meer besef over je zithouding.
 • De eindontspanning, oftewel Shavasana dit duurt 10-20 minuten.

 

De les was goed te volgen, Irene geeft zeer duidelijke en rustige uitleg, dat vind ik echt super fijn! Verder zorgt ze er ook voor dat je ademhaling synchroon loopt met de oefening die je op dat moment aan het doen bent. Irene maakte vooral duidelijk dat de spanning die zich in je rug bevindt stap voor stap afgebouwd dient te worden. Deze video heeft bij mij nog meer bewust gemaakt over de houding, terwijl ik dit schrijf let ik op mijn houding hoe ik in m’n stoel zit.

 

Mijn ervaring week 2 

Na mijn pre yoga meditatie is het tijd om weer te beginnen aan een nieuwe yoga les, namelijk les 2! Door ontspanning verbeter je je bewegelijkheid. Vervolgens is het belangrijk om kracht en coördinatie op te bouwen. Deze week staat daarom kracht en coördinatie opbouw centraal.

IMG_5638

 De oefeningen

 • Dikke onderrug rol
 • Dikke onderrug rol met draaiende beweging, hierbij zorg je voor oplossen van de spanning. Op het moment dat ik naar rechts draai met mijn benen merk ik dat ik last krijg van mijn eerdere kneuzing. Mijn eerste grens was inmiddels gekomen. Om deze grens te kunnen verleggen heb ik contact opgenomen met Irene. Zij heeft speciaal voor haar online klas een facebook groep gemaakt waar je al je vragen kan stellen ten aanzien van OCAYP.
 • Dikke onderrug rol met optrekken van de knie, hiermee verleng je de rugspier en versoepel je het heupgewricht.
 • De tenen touch of in de lucht oefening zonder dikke onderrug rol.
 • De eindontspanning, oftewel Shavasana dit duurt 10-20 minuten.

Tijdens deze les gaf Irene dat het ook belangrijk is om je grenzen te bewaken. Indicaties dat je je grens bereikt is wanneer je bijvoorbeeld met je tanden klemt of als je je adem inhoudt. Belangrijk is om deze grenzen te accepteren maar daarbij te proberen om je grenzen te verleggen zonder dat je pijn of dergelijke dingen voelt.

 

Op naar les 3!!

 

Meer informatie vind je hier

 

 

 

 

 

 

Mooi en fris met Lash Lifting

In samenwerking met beautysalon Mooi & fris heb ik voor jullie Lash Lifting uitgetest!IMG_4721

In deze blog zie je niet alleen het resultaat en de behandeling, maar zal ik ook ingaan op alle voor- en nadelen t.a.v. Lash Lifting. Natuurlijk heb ik ook een video voor jullie van de gehele behandeling! Lash Lifting, wat is het nou eigenlijk? Lash Lifting is een eenvoudige manier om je eigen wimpers een boost te geven waardoor ze meer gespreid en meer omhoog gaan staan. Zoals jullie weten ben ik een zeer grote nepwimpers fan en daarbij geldt geen enkele set wimpers is te groot! Maar wat zou het toch heerlijk zijn als je de deur uit kunt met mooi gestylede wimpers en dat je er niks voor hoeft te doen.

 

De behandeling

Stap voor stap

 1. Geen oog make-up: Zorg ervoor dat je geen oog make-up op hebt voordat je de behandeling ondergaat, vervolgens worden je ogen nogmaals gereinigd voordat de behandeling begint.
 2. Het afplakken: De onderkant van je ogen wordt “afgeplakt”, dit om je huid, maar ook om je onderste wimpers te beschermen.
 3. Aanbrengen van de pads: Vervolgens worden de pads aangebracht, deze siliconen pads zijn er in 3 maten S, M en L. Het is cruciaal om te kiezen voor een pad die bij je wimpers past, de professional weet welke pad het meest geschikt is voor jouw wimpers.IMG_4680
 4. Het bevestigen van de wimpers aan de pads: dit gebeurt met een lijm en een handige tool. De wimpers worden op deze wijze omhoog gezet en de haarschubben gaan open.
 5. Het permanentje: Op je wimperaanzet wordt “perm” lotion aangebracht (deze lotion heeft een roze kleur), de lotion heeft een inwerkingstijd van 10 minuten en moet daarna verwijdert worden.
 6. Het fixeren van de krul: De krul wordt gefixeerd door een fixing lotion. Deze lotion fixeert de krul en sluit de haarschubben.
 7. Het Verven: De wimpers worden vervolgens geverfd, in mijn geval hebben we gekozen voor zwarte verf van Refectocil.
 8. Verwijderen overtollige verf en verzorging : Dit wordt bewerkstelligd door de nourishing serum die reinigt en verzorgt.
 9. Na de behandeling is het van belang dat men 48 uur de wimpers niet in contact brengt met water.

 

 

De voor- en nadelen

VoordelenIMG_4671

 • Het ziet er natuurlijk uit.
 • Je hebt er 6 tot 8 weken plezier van.
 • De kans op huidirritatie is nihil in vergelijking tot het aanbrengen van wimperextensions, immers er wordt niks aangebracht op de huid.
 • Door het aanbrengen van de verf lijken je wimpers langer, dat komt omdat het topje van je eigen wimper pas zichtbaar wordt wanneer deze geverfd is.
 • Wil je vervolgens nog meer volume dan kan je ook nog gebruik maken van mascara.
 • Na circa 8 weken is de Lash Lift uitgegroeid.

 

 

Nadelen

 • Als de permanent vloeistof niet goed aangebracht wordt – op de topjes van de wimpers wordt aangebracht – dan kan dit tot gevolg hebben dat je wimpers “verbranden”. Ga dus altijd naar een professional!
 • Je moet 48 uur niet in contact komen met water. Dus ook oppassen als je gaat sporten. En het is beter geen mascara aan te brengen in deze tijd.
 • Als je niet voor het goede formaat wimper pad kiest dan kan het zo zijn dan de krul van je wimpers juist te veel of juist te weinig is. Echter een professional weet welk formaat bij jouw wimpers past.

IMG_4628[7072]

Een top resultaat, de gouden stappen

Een aantal handige tips waar je zeker op moet letten als je kiest voor een Lash Lift.

 1. Laat altijd een professional een Lash Lifting doen, heeft de desbetreffende IMG_4682professional een erkend diploma ?
 2. Wat is je totaal indruk van de salon, oogt het schoon en wat vinden anderen?
 3. Stel vragen over de behandeling, een serieuze beautysalon neemt tijd voor zijn klanten en vinden het niet moeilijk om je vragen te beantwoorden.
 4. Zijn er before & after foto’s aanwezig en welke indruk geven deze?
 5. Een professionele ‘Lash Lifter’ zal altijd letten op de gezondheid van jouw wimpers, bij het aanbrengen van het wimper permanent is het dan ook belangrijk dat de vloeistof alleen geplaatst wordt op de wimper aanzet en niet op de wimper topjes.

 

Het resultaat

Hier zat je natuurlijk al op te wachten het resultaat! Ik kan in ieder geval het verschil zeker zien. Ik vind beauty salon Mooi & Fris professioneel en zeer kundig. De eigenaresse Annemarie besteed aandacht aan haar klanten en neemt te tijd voor het beantwoorden van hun vragen. Daarnaast vind Annemarie het zeer belangrijk dat haar klanten tot in de puntjes verzorgd de salon uitgaan. Daarom kreeg ik tijdens de Lash Lifting een handmassage en ik kreeg ook een wimper borsteltje mee. Bij haar beauty salon staat het gebruik van natuurlijke producten dan ook zeer hoog in het vaandel!  Verder ga ik in maart nog een keer langs bij Annemarie Fris om een gezichtsbehandeling te doen, en ja daar komt ook zeker een blog van! Neem ook een kijkje op haar beauty salon site.

1

Creëer een Natural Look met Givenchy

Vandaag ben ik weer heerlijk aan de slag gegaan met de geweldige producten van Givenchy! Dit keer heb ik er een kleine challenge van gemaakt! Ik heb deze look gemaakt met alleen de samples die ik van Givenchy ontvangen heb. Zie hier mijn How to video.

lbc 6

Zo zie je maar dat je met een klein aantal producten toch een hippe look kan creëren. De volgende producten heb ik vandaag gebruikt:

lbc 1

 • Foundation : Teint Couture Balm, Nude Beige nr. 4.
 • Cream eyeshadow : Ombre couture 1. Top coat Blanc Satin 2. Kaki Brocart
 • Mascara : Noir Coutoure volume 1 ( Black Tafetta)
 • Lipstick : Le Rouge À Porter
 • Geurtje :  Dahlia Divin

lbc 3Zoals altijd is de foundation van Givenchy heerlijk voor je huid en zeer makkelijk aan te brengen! Deze foundation geeft mijn huid echt een boost en geeft een verzorgend gevoel.

Ten aanzien van de Cream eyeshadow was ik helemaal blij verrast! Wat een geweldig product. Houd er wel rekening mee dat je deze oogschaduw aanbrengt met een speciale eyeshadow Cream kwast! Een heel groot pluspunt het blijft een hele dag zitten!
lbc 4De mascara die ik heb gebruikt, is een lekkere basic mascara en doet wat een mascara moet doen!

lbc 2
Ten aanzien van de lipstick, deze was zeer fijn om aan te brengen en bleef goed zitten. De kleur vond ik fris en hip!!! Ten aanzien van de geurtje krijgt Givenchy van mij een 10!!! Een heerlijke frisse geur die niet overheersend is.

lbc 5

Bekijk hieronder de video om te zien hoe ik deze look gemaakt heb✨

Shine in 2018 met deze handige tips

Het nieuwe jaar is echt begonnen. Zoals bij de meeste mensen begon mijn jaar ook meteen goed druk. Het blijft dan altijd lastig om een momentje voor jezelf te creëren en eens goed te ontspannen! In deze blog vertel ik meer over hoe ik zorg voor mijn ontspan momentje tussen alle hectiek door!

Relaxend water

Dat water drinken goed is weten we allemaal. Maar dat er ook gezonde variaties zijn is voor sommige van jullie nieuw. Volgens de laatste trend is edelstenen water helemaal hip en gezond. Je zult je waarschijnlijk nu afvragen huh maar hoe dan??? Dat edelstenen een kalmerend, energie zuiverend effect hebben is algemeen bekend. Het principe van edelsteenwater is eenvoudig, je benodigd een glas of z’n fruitwater beker, de juiste edelstenen en water.

IMG_4931

Vervolgens plaats je de edelstenen in het water en laat je deze staan op een heldere plaats circa drie a zes uur (belangrijk: niet alle edelstenen mogen in de zon) en voila, je hebt vitaliserend water! Let wel, niet alle edelstenen zijn hier geschikt voor.

Hieronder vind je mijn favorieten soorten edelsteenwater:

 • Amethist —> bevordert concentratie & leervermogen
 • Bergkristal – Rozekwarts – Amethist —> de relaxende wellness mix bevordert rust bij lichaam en geest
 • Aquamarijn —> heeft een reinigend effect op de bloedsomloop en het immuunsysteem.
 • Bergkristal —> ondersteunen en opwekken van energie en perfecte detoxer.

Belangrijk is dat je de hoeveelheid  edelsteen water opbouwt. Zo is het verstandig om voor de eerste week te beginnen met een a twee glazen per dag. Als je net zoals mij een innerlijk edelstenen verzamel vrouwtje bent, dan is edelsteen water een echte aanrader.

 

Beweging

Je zou het misschien niet verwachten. Maar sporten is het middel om zowel het lichaam en de geest te laten ontspannen. Zo zijn voor mij hardlopen, mountainbiken, fitness en yoga manieren om te ontspannen. Tegenwoordig zijn er super veel apps om bewegingsinspiratie op te doen, een greep uit mijn eigen collectie : de Nike Run app & de Nike Training app.

Eind van deze maand begin ik aan een yoga challenge waarbij in zal worden gegaan op het voorkomen rugproblemen en het versoepelen van de rug. Deze manier van yoga staat ook wel bekend als Critical Yoga alignment. Bij deze vorm van yoga combineert men medisch gedachtegoed met meditatieve energie. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze nieuwe yoga hype en zal jullie op de hoogte houden van mijn challenge.

IMG_4934

Duurzaam musthave item: FLASKE

Dit keer een blog met een tof product en een voor mij zeer belangrijk onderwerp: duurzaamheid. Persoonlijk vind ik dit een belangrijk onderwerp en daarom besteed ik er dan ook zeker aandacht aan op mijn blog!  We kennen het allemaal wel, de plastic drinkflesjes. Het is makkelijk, snel en lekt niet snel als ze nog geseald zijn. In mijn blog zal ik allereerst aan jullie laten zien wat ik van een goede drinkfles verwacht, daarna vertel ik in het kort over het bedrijf FLASKE. Vervolgens zet ik een aantal plastic facts op een rijtje. Tenslotte sluit ik af met mijn eigen ervaring.

IMG_4244

Mijn eisenlijstje

Zelf ben ik al heel lang opzoek naar de geschikte drinkfles, en mijn lijstje met vereisten is bepaald niet kort. Allereerst vind ik het belangrijk dat een drinkfles goed dicht blijft zitten, ook als deze verdwijnt in mijn tas bij mijn laptop. Verder vind ik het echt prettig dat ik mijn drinkfles kan vullen met koud of warm water en dat daarbij je drinken koud of warm blijft. Daarnaast is het voor mij ook een must dat je een drinkfles ook goed kan reinigen. Tenslotte is speelt het design en vormgeving natuurlijk ook een grote rol! Zo vind ik een gave print supertof en ik vind het prettig als mijn drinkfles een compacte vorm heeft die goed in mijn tas past!

Ik heb al aardig wat drinkflessen uitgeprobeerd, en was eigenlijk nooit helemaal tevreden. Maar ik heb mijn zoektocht niet opgegeven en daarmee is het blog over de drinkfles van FLASKE ontstaan!

IMG_4173

FLASKE

Het bedrijf FLASKE bestaat sinds 2016 en is opgericht door Ruben, avonturier & reislover. Tijdens zijn reizen was hij altijd van mening dat er wat ontbrak, namelijk de perfecte drinkfles. Een drinkfles die er voor zorgt dat je drinken op de goede temperatuur blijft. Het ultieme doel van FLASKE is om de plastic fles uiteindelijk te doen laten verdwijnen van onze aardbodem. Een leuk fact is dat 10% van ieder aankoopbedrag gespendeerd wordt aan Unicef, dit percentage wordt gebruikt om schoon water projecten te realiseren. Niet alleen staat bij FLASKE duurzaamheid in een hoog vandaal, ze vinden design ook erg belangrijk!

 

De plastic factsbron

 • De totale wereldproductie aan plastic bedraagt ongeveer 250 miljard kilo per jaar.
 • Er drijft zo’n 4,7 miljard kilo plastic in de oceanen. Elke dag komt daar nog eens 12 miljoen kilo bij.
 • Wereldwijd worden er meer dan 1 miljoen plastic tasjes per minuut gebruikt. Dat zijn er 500 miljard per jaar.
 • Zo’n tasje doet gemiddeld vijftien minuten dienst.
 • Ongeveer 8 procent van alle aardolie wordt omgezet in plastics.

Plastic is een onderdeel van ons dagelijkse leven en heeft vele voordelen, alleen is het voor het milieu minder, met behulp van duurzame producten zoals bijvoorbeeld herbruikbare tasjes & duurzame drinkflessen kan ieder mens al een klein beetje bijdragen aan een beter milieu.

Om te testen of de FLASKE voldoet aan mijn eisen zoals hier boven beschreven, heb ik de volgende punten hieronder uitgewerkt!

IMG_4176

Mijn ultieme test

De vormgeving

Qua design heb ik niks aan te merken, de keuze is daadwerkelijk een reuze. Zelf heb ik gekozen voor één van de marble varianten, simpelweg omdat ik dat wel een gaaf printje vind. De FLASKE heeft aan de onderkant dezelfde vormgeving als een standaard plastic flesje, dit vind ik een originele toevoeging!

De kwaliteit 

De drinkfles is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een dubbele wand, zodat je drinken de goede temperatuur behoud.

Zelf ben ik een ontzettend grote theeleut en heb mijn FLASKE dan ook gebruikt als mini thermoskannetje. Ten aanzien van heet water voor mijn thee, vind ik 500 ml iets te weinig. Ik drink namelijk makkelijk 2-3 liter thee op een dag. Maar goed, iedereen die warm water nodig heeft kan super goed deze drinkfles gebruiken!

Ten aanzien van koud water doet de FLASKE ook zijn werk! Zelfs mineraalwater kan in de FLASKE vervoerd worden. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een tikkende waterbom als je de FLASKE in je tas stopt.

IMG_4253

Hygiënisch 

Bij drinkflessen die men duurzaam gebruikt, vind ik het uitermate belangrijk dat ze goed gereinigd kunnen worden. Voor mij is het dan ook een must dat mijn drinkfles in de vaatwasser kan.  Echter wordt dit afgeraden. Een alternatief is om je FLASKE te reinigen is door een sopje te maken met afwasmiddel. Om ervoor te zorgen dat er geen geurtjes achter blijven in de FLASKE doe ik alleen warm of koud water erin.

Mijn oordeel

Kortom de FLASKE kan je overal mee naar toe nemen. Naar werk, school, studie, vakantie etc. Niet alleen heb je een tof duurzaam musthave item maar help je o.a. ook de natuur een handje! Oftewel een duurzame eyecatcher.

IMG_4271

Tip: Wil je je eigen Flaske, check deze link en ontvang 10% korting bij je eerste aankoop als je je aanmeldt voor de FLASKE nieuwsbrief.  

 

Mijn ervaring met urban Africa Naturals!

IMG_0944Ik ben helemaal fan van natuurlijke producten en was daarom ook super enthousiast dat ik was uitgekozen voor de urban african naturals testpanel, yeaaahh!! Laten we bij het begin beginnen, ik kreeg het pakketje binnen en wat hadden ze het leuk verpakt (voor degene die mij kennen ik ben een cadeautjes fan). Het voelde echt als z’n cadeautjes moment. Een cadeautje is het zeker voor je handen en lippen!

De lipsmoother

De lipsmoother is lekker compact verpakt. Het ruikt naar cacao, dus mocht je een chocolade lover zijn dan is dit jouw lippenbalsem! Verder geldt dat je de lippenbalsem eerst moet verwarmen dit doe je door een beetje balsem tussen je vingers warm te maken of je verwarmt de balsem in het potje door een roterende beweging te maken met je vinger.8775E5A8-43A1-4C2B-9CF8-521A74EE2DDD.JPG

Het aanbrengen is super eenvoudig!
De balsem trekt goed in, je hebt niet het gevoel dat er iets boven op je lip zit. Ik zou het super leuk vinden als ze ook nog andere varianten zouden hebben van de lipsmoother, zo zou ik graag een variant willen zien met honing. Desalniettemin vind ik het zeker een aanrader als je opzoek bent naar een natuurlijk product waarbij je je lippen verzorgt of ze even een boost wil geven omdat ze droog zijn.

Shea soft hands

Heeft ook een vleugje cacao maar heeft ook frisse mint achtige geur. De crème moet je eerst verwarmen voordat je deze aanbrengt. Dit doe je door een beetje balsem tussen je vinger warm te maken. Of je verwarmt de balsem in het potje door een roterende beweging te maken met je vinger. Verwen je handen extra door er een kleine massage van te maken. Deze balsem is hier namelijk uiterst geschikt voor.9EBE81CF-5991-4E57-BF0F-04C46FE8FF06.JPG

Als de balsem verwarmt is, is het echt een feestje om je handen er mee in te smeren. Je kunt er voor kiezen om je gehele hand in te balsemen maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de buitenkant van je hand te doen. Dit is een hydraterende balsem, maar is ook geschikt voor dagelijks gebruik, door deze balsem zijn mijn handen nog zachter en is mijn huid nog soepeler geworden! Verder viel mij op dat deze handbalsem lekker vlot in trok. Dat vind ik echt een super groot pluspunt. Ook dit product is naar mijn idee echt een aanrader!

Al met al vind ik dat het compleet plaatje super leuk is om te krijgen maar ook om te geven. Daarnaast hebben beide producten ook een makkelijk meeneem formaat. Ik zeg YES tegen Urban African Naturals! Wil je meer informatie over deze natuurlijke producten neem dan een kijkje op deze site. De lipsmoother & de Shea soft hands!

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑