Sieraden met een betekenis

Zoals jullie weten heb ik nu al een tijdje een tattoo op mijn onderarm staan met de tekst faith. Niet alleen vind ik het een schitterende tattoo, voor mij heeft deze tattoo ook een sterke betekenis. Al van kleins af aan houd ik mij bezig met het geloof, voor mij heeft het geloof een speciale betekenis. Zo heb ik van kleins af aan al een eigen rozenkrans, de rozenkrans is een gebedssnoer en heeft een rijke betekenis.

IMG_4295

 

Vele rozenkransen zijn eigenlijk niet bedoeld om als sieraad gedragen te worden, bij Amen Benelux hebben zij gekozen om van deze betekenisvolle gebedssnoer een mooie musthave te maken, op deze manier draag ik mijn rozenkrans altijd bij me. Toen ik hoorde van het merk Amen Benelux was ik meteen enthousiast, ze hebben een breed assortiment aan bijzondere sieraden die het geloof symboliseren.

IMG_4286

Amen Benelux 

Het merk amen is verkrijgbaar bij Just-G. Just-G bestaat sinds 2014 en heeft een zeer breed assortiment, een van hun schitterende merken is dus Amen. De gehele amen collectie bekijk je hier. Zoals je kan zien hebben ze veel moois. Mijn persoonlijke favorieten zijn de turquoise en ruby rode rozenkrans. De sieraden worden keurig netjes verpakt in een mooi doosje.

IMG_4111

Het mooie van deze lange sieraden is dat ze een echte eyecatcher zijn bij een blouse of mooie v-hals shirt. Daarnaast vallen de sieraden mooi zodat je ze eigenlijk niet eens voelt op de huid. Verder verdient nog aandacht dat je de rozenkrans op verschillende lengtes kan dragen.

IMG_3878

Ruby rood Rozenkrans

De steentjes van deze rozenkrans hebben een ruby rode kleur.  De steentjes zijn in facetten geslepen waardoor ze een zeer bijzondere schittering hebben. Door de combinatie met rosegold heeft de ketting een zeer elegante feel. Deze rozenkrans bekijk je hier.

IMG_4221

 

Turquoise 

Deze ketting heeft een lekker opvallend kleurtje, door de combinatie met het zilver is het een casual musthave. De rozenkrans bestaat uit een kruisje, een maria bedel en uiteraard de kralen.

IMG_4157

De schakels zijn klein en fijn, dit zorgt ervoor dat deze musthave  een elegante feel heeft. Deze rozenkrans bekijk je hier.

78F0F233-7507-4E4D-979C-12D2B131D8A7

Ik vind het niet alleen schitterende sieraden ik vind het symbool van de sieraden het nog meer bijzonder maken. Wil je eens de schitterende sieraden van Amen Benelux bekijken, dan kan je naar een dealer bij jou in de buurt, zo heb je bij mij in de buurt Kadoes Concept Store.

IMG_4262

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: